X
تبلیغات
IRAN OLIVE - روش تهیه زیتون پرورده

IRAN OLIVE

زیتون و عمل آوری میوه زیتون در منزل

تهیه زیتون پرورده در مناطق مختلف ایران با روشهای گونگون انجام می گیرد که یکی از روشهای معمول آن، روش زیر می باشد:

 

مواد لازم

- زیتون بدون هسته شیرین شده (گوشت زیتون یک کیلو گرم) . هرنوع زیتون شیرین شده قابل استفاده است. استفاده از زیتون تازه  که نه خیلی نرم باشد و نه سفت توصیه می شود.

- مغز گردوی رنده شده 300 گرم (خیلی نرم نباشد). استفاده از گردوی تازه و مرغوب توصیه می شود.

- آب انار ترش بسته به میزان ترشی 2-1 لیوان یا بجای آن 1 لیوان رب انار. معمولا رب انار دو مزه بیشتر مورد توجه است.

- سیر رنده شده 2-3 حبه.

- سبزیهای محلی مانند چچاق در شمال یا گلپر در فارس به اندازه دلخواه (یک قاشق غذاخوری پودر خشک).

- سبزیهای معطر دیگر مثل نعناع، پونه، بابونه نرم شده یک قاشق غداخوری پر.

- روغن زیتون به اندازه 2-3 قاشق غذاخوری.

- یک قاشق مرباخوری نمک نرم.

- یک فنجان 100 سی سی آبلیمو ، سرکه یا آب غوره (بر اساس سلیقه)

 

توجه: نسبت افزودنیهای فوق بر اساس ذائقه و سلیقه مصرف کنندگان مختلف میتواند متغیر باشد

در روشهای تهیه زیتون پرورده صنعتی از ماست و یا سس مایونز نیز استفاده می کنند.

مخلوط فوق حتماً بایستی در ظرف سربسته (حتی الامکان  شیشه ای)و در یخچال و برای مدت محدود نگهداری شود. چون سریعاً کپک می زند.

 

مسعود عظیمی

 



توجه و تذکر:

ستفاده از مطالب با ذکر منبع و نشانی وبلاگ: " www.IranOlive.ir" بلا مانع است"



برگشت به صفحه اصلی